Rapeaa Vestmansin sillifileetä

Ainekset

450 g (6 kpl) Vestmansin kevytsuolattua sillifilettä
½ dl vehnäjauhoja
1 kpl kananmunaa
2 dl korppujauhoja
mustapippuria
ripaus suolaa
1 tl sitruunan kuorta raastettuna

Paistamiseen:
2 rkl ruokaöljyä
nokare voita

Tarjoiluun:
Sitruuna lohkoina

Valmistus

Huuhtele sillifileet ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa fileet kahteen osaan. Sekoita jauhot, sitruunan kuori ja mausteet. Käännä palat vehnäjauhoissa, kasta vatkatussa munassa ja lopuksi jauhoseoksessa. Kuumenna öljy-voiseos ja paista paneroidut sillifilepalat kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin.

Tarjoile uusien perunoiden (tai perunamuusin) ja sitruunalohkojen kera.

Placeholder
Kuva tulossa